DesignNeri

DesignNeri featuring great design, architecture, fashion, graphics and innovation from across the globe.

 

Re-leaf

In each autumn, fallen leaves are everywhere on the street, not be used. To figure out a way of fallen leaves and give trees more fertilizer, the team find a solution in the tree pools design. Return to the Roots is the solution of fallen leaves. Semi-closed tree pool can effectively avoid water runoff. Trees are spread fertilizer which is rot by their own fallen leaves in the enclosed space formed by the tree pool, so as to increase soil nutrients and stimulate tree growth.

Continue reading

 

City Lounge, St. Gallen

The granulated rubber flooring unifies every square and spared spot of the Raiffeisen quarter into a homogeneous whole. A particularly identity-building feature is its function as a haptically pleasant, cosy red carpet, that unfolds over the entire furniture. With its soft, pleasing material haptics, the amorphous silhouettes of the furniture present a deliberate contrast to the hard precision of the built surroundings.

Continue reading

 

garden cube

A maximum, minimalistic garden on a space of 130/130/130 cm. The European interpretation of Japanese Zen Gardens. Forming a cube with a pruned yew and a limestone. The joint between both is defined by an almost diagonal line through the cube. Two materials, plant and stone, a simple shape, following Mies van der Rohes claim:"Less is more". The sculpture moved from Germany to Armenia, where it is placed at the beginning of the Prince of Wales Avenue in the United World College in DILIJAN, ARMENIA.

Continue reading

 

Monochrome

Continue reading

 

Long

The project is an outdoor art setting. The architects conducted their work under an architectural way but not necessarily lead to an answer quite architectural. This Vanke Yuhe office park is located in Shanghai whose central square is surrounded by four buildings. To make people feel released and free when coming out of the buildings, an outdoor furniture is built inside the square. The whole place is an outdoor lobby form the architects ’view.

Continue reading

 

Tulip umbrella

The remodeling of the existing parking lot in the small seaport town of Youghal quickly became an iconic visual symbol for the town. The 12 umbrellas that measure 6 x 6 m cover the former parking lot and convert it into a meeting place capable of withstanding a wide range of weather conditions. Local residents have since lovingly nicknamed the area “Umbrella Square”. Nothing more to add to this urban architectural intervention? It could not have been better – and this is the case for everyone involved.

Continue reading