DesignNeri

DesignNeri featuring great design, architecture, fashion, graphics and innovation from across the globe.

 

Note

It is a bench designed for open public spaces. The covers on it can rotate on their own axis. In this way, two different colors are used and the top surface of the bench becomes suitable for the use of a text or pattern. The top surface of the bench is a surface consisting of 7x27 circles. This surface provides a writing or drawing area for people to leave notes, draw figures and express their feelings, even if temporarily.

Continue reading

 

Electric Scooter Charging Station

Duckt's first solution consists of a plug and play, docking device along with a connecting adapter that fits all e-scooter models in the market today with charging stations that enable smart cities and businesses to better connect with the on-demand micro-mobility economy. Station has 3mm ASTM-C Low Carbon steel body and Class II powder coating with stainless steel locking and charging mechanism.

Continue reading

 

Flexion

Flexion is a design which add a different identity to the bench design with an innovative touch to the city, with an approach that reflects the people and lives it contains. The surfaces of the design are shaped with a metal structure and covered with Corian material as it is accepted as a durable and stylish use that provides hygienic uses in living spaces with its structure that gives personality to the environment. The Corian surfaces will be painted with the desired color in a way that reflects like a mirror and it is designed to seat at least two people.

Continue reading

 

Walk DVRC Street Basket

Walk DVRC is a pedestrianization plan to turn 1 km of Des Voeux Road Central in downtown Hong Kong into a park. The area is filled with banks, offices, and shops but the sidewalk is over congested to allow a sustainable and walkable downtown. The project called for a partial pedestrianization so that retail businesses can still deliver their goods during off peak hours. During peak hours, office workers and residents can enjoy the wider road as part of their park and walkway.

Continue reading

 

Solbooth

Continue reading

 

Big bin

The Big.Bin is a container designed to help humanize the city. Its clean shapes approach it to the domestic sphere, seeking greater empathy with the user. Its gentle and rounded forms create an organic volume easy to integrate in any environment, making it perfect for city centres, parks or residential areas. Big.Bin’s container island will create an accessible and clearly identified space for waste collection in the city, encouraging selective collection among citizens.

Continue reading